За Нас

Стараем се заради вас!

Вие, нашите потребители сте в основата на всичко. Около вас се върти нашия свят. Тук нашия еМол Prodavase.bg ще опитаме да внесем светски привкус на сигурност и изпитани методи за улеснение на потребителското преживяване. Ако все пак по някаква причина се провалим, молим ви да ни споделите несгодите, с които сте се сблъскали, за да можем да реагираме адекватно и да се поправим. Вярваме, че работейки заедно можем да постигнем повече. Зад уебсайта не стоят големи фирми и корпурации, които да диктуват правилата, а хора като вас, хора които желаят да просперират, но не за сметка на някой друг. Опитваме да взимаме решения и създаваме правила само и в полза на потребителите си! Вашето поведение и отзиви ни помагат да подобрим услугите, които предлагаме. Не се колебайте да ни пишете по всякакви поводи, може и  без поводи. Ние сме тук и ще помагаме, когато и с каквото можем!

 

С какво се занимаваме?

Ами опитваме да предоставим заслужените услуги от всички български потребители. Вие заслужате всичко, което другите имат. Това ще рече, че ще анализираме, копираме и опитаме да адаптираме изпитани практики в продажбите, за да предоставим повече продажби на бизнесите ви на местно ниво в България, а в същото време купувачите ще бъдат глезени, както никога до сега! Те това е нещото, с което се занимаваме. За да сработят нещата обаче трябва да намерим златната среда, в която семето на просперитета да просъществува.

Използваме бисквитки, за да предоставим по-добро изживяване в уебсайта ни. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате да получавате бисквитки.