Често задавани въпроси

Някой имейл доставчици маркират имейлите ни като спам. Погледнете в папката за спам.

Ако в рамките на 10 минути, не е пристигнал имейл за потвърждение на регистрацията ви, опитайте да влезете в сайта с използвания при регистрацията имейл адрес. Системата ни ще ви уведоми, че акаунта не е потвърден и ще ви даде възможност да изпратите нов имейл за потвърждение.

Ако и този път не получите имейл тогава може да ни пишете на support@prodavase.bg като се уверите, че ни пишете от имейл адреса използван при регистрацията и споменете използваното потребителско име за потвърждение.

Ние никога няма да питаме за вашата парола.

Съжаляваме за неудобството, но не всички артикули могат да бъдат одобрени. Независимо дали артикула ви е бил одобрена или не, ние ще ви изпратим имейл с информация. Ние следваме няколко основни правила при одобрение: - Артикула е в правилната категория. - Артикула дава достатъчно информация за продукта или услугата, която предлагате. - Артикула съдържа снимки без чуждо лого. - Артикула не накърнява ничии права. - Артикула не е в разрез с Българското законодателство. - Артикула не подканва към незаконни дейности. - Артикула не е дублиращ на вече съществуващ такъв публикуван от вас. - Артикула не цели да навреди на потребителите ни. - Артикула има истинно съдържание.

Уебсайта ни е в тясна връзка с много социални мрежи, Google и други търсещи машини. Всеки нов артикул получава индивидуален номер в системата ни, който се добавя в URL адреса (линка към артикул) на артикула. След публикуване на артикула ви той започва да бъде следен от търсещите машини, като търсещите машини насочват трафика си точно към този индивидуален URL адрес. Ако до сега сте мислили, че добавяйки нов артикула ще спечелите няколко прегледа в повече, защото артикула ви се е показала отново на началната ни страница, представете си колко посещения губите, защото търсещите машини изпращат трафика си към вече не съществуващ артикул! Това се случва и с трафика генериран от социалните мрежи. Повечето ни артикули се публикуват в над 5 социални мрежи, достигайки до стотици хиляди потребители и при премахването на старият ви артикул, губите всичкия трафик, който бихте могли да генерирате благодарение на промяната на URL адреса. Съветваме ви да запазвате старите си артикули активни до момента, в който те вече не са актуални. Ако желаете да промените, добавите или премахнете нещо в артикула си, тогава използвайте опцията за редакция. В блога ни ще намерите още информация за това как работят търсещите машини, както и няколко допълнителни съвета за увеличение на прегледите на артикулите ви.

Използваме бисквитки, за да предоставим по-добро изживяване в уебсайта ни. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате да получавате бисквитки.