Нокти - Маникюр - Педикюр

Всички обяви Физически лица Фирми

Грижата за ноктите е свързана както със здравето, така и с красотата. Ноктите могат да създадат сериозен дискомфорт, когато страдат от някакво заболяване, а също да влошат цялостната ни визия, когато не са добре поддържани и красиво оформени. На грижата за ноктите сме отделили специално място в prodava.se, за да могат търсещите да намерят бързо това, което им е нужно.

В тази подкатегория ще откриете продукти – инструменти и средства за декорация, създадени специално за ноктите на ръцете и краката, а също и професионалните услуги на маникюрист, който е много вероятно да работи точно във вашия град, а вие дори да не подозирате. Тук ще намерите бързо всичко, свързано с поддръжката на красив маникюр и педикюр на цени, каквито не сте подозирали, че могат да ви предложат.

Ако искате да продатете своите инструменти и лакове за нокти, тук е мястото, където да го направите. Ако предлагате качествени професионални услуги – отново тук ще намерите подходящите клиенти.

09/01/2019 Магазин за гел лак и козметика за маникюр - гр. Варна
Noktoplastika.Net отвори магазин в гр. Варна. При нас можете да намерите всичко за маникюр и за салона: * професионални гел лакове Mixcoco, шилак (хибриден лак) * инструменти и консумативи за маникюр * материали за ноктопластика * обезмаслители, течности за сваляне на гел, инструменти * пили за нокт...
По договаряне
09/01/2019 Пигменти за нокти
Над 10 вида пигменти за нокти. Огледален пигмент, хромиран пигмент, перлен пигмент, холограмен пигмент, неонов пигмент, флоурисцентен пигмент. www.shop.artnokti.com
4.00 лв.
30/09/2018 Стерилизатори за инструменти
Професионални стерилизатори за инструменти, внос от САЩ! www.shop.artnokti.com
50.00 лв.