Масаж

Всички обяви Физически лица Фирми

Масажът може да бъде най-ефективното лечебно средство при някои здравословни проблеми, както и метод за коригиране на козметични и естетични дефекти. С помощта на подходящия и добре направен масаж, можем да облекчим болки и схващания, да елиминираме целулита и отоците по тялото, а също и да се възстановим физически и емоционално от тежки травми и нервно напрежение.

В тази подкатегория на prodava.se ви предлагаме всичко, свързано с масажа, под формата на продукти и услуги на опитни масажисти. Ако сте любители на домашния масаж, тук можете да намерите чудесни продукти, създадени за целта, както и да намерите професионални услуги, от които при нужда да се възползвате.

В подкатегория ‘’Масаж’’, всеки който може да предложи продукти с добро качество на достъпни цени, както и своите професионални услуги е добре дошъл да го направи. Не забравяйте да оставите точни и валидни данни за контакт, за да могат желаещите да се свържат с вас в най-кратки срокове.

15/07/2019 Масажно козметично масло Тайната на благодатни върхове
Създадено според рецептите на китайската народна медицина. В състава му участват само естествени растителни суровини: екстракти и етерични масла, без изкуствени оцветители и ароматизатори. То е уникалното средство за възстановяване на женската жизненост, зарежда организма с енергия, прочиства кръвта...
94.20 лв.