Крем пудра City Chic

17 лв.
(-22.7%)
22 лв.

  Търговище, Търговище, България  

  Грим  

  05/12/2017   

Прегледи   2  

 Предишна Обява

Крем-пудрата City Chic се нанася лесно върху кожата. Тя не само подобрява цвета и скрива малки несъвършенства върху кожата, но също така я предпазва от вятър, температурни разлики, сухия въздух в стаи с централно отопление и климатици. В допълнение, поради ултравиолетов филтър крем-пудрата предпазва кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Подходяща е както за дневен, така и за вечерен грим. Формулата не съдържа мазни компоненти, поради което е подходяща за всички типове кожа.
Крем-пудрата City Chic идеално се съчетава с тена на кожата, създавайки напълно естествен грим. Безупречно изравнява тона и е напълно незабележима на лицето. Преход между естествения цвят на лицето и създадения няма! Има само един тон - вашият, естествения, еднороден и пълен с жизненост!

Приложение:
Нанесете малко количество от крем-пудрата върху почистените лице и шия, от центъра на лицето към периферията с леки движения по масажните линии. Не забравяйте клепачите, областта на долната челюст и горната третина на шията. Разпределянето на крем-пудрата върху кожата се извършва по-равномерно с помощта на леко влажна козметична гъба.

Съвети:

През деня избирайте тон малко по-тъмен, а вечер - малко по-светъл от естествения цвят на вашата кожа.
Жените в зряла възраст е по-добре да изберат малко по-светъл тон, тъй като тъмната крем-пудра в областта на бръчките ще ги подчертава повече.
Централната част на лицето трябва да бъде по-светла.
Не се препоръчва да се използват тонални средства, тона на които се отличава много от цвета на лицето.Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация