Грим

Всички обяви Физически лица Фирми

Гримът съществува още от древността. На него разчитаме, когато искаме да прикрием дребни дефекти или когато целта е да се преобразим напълно. Гримът е необходим особено на жените и тази подкатегория със сигурност ще представлява интерес за голяма част от нашите потребителки.

Тук можете да откриете чудесни продукти за разкрасяване от, така наречената декоративна козметика, както и професионални услуги, предлагани от опитни специалисти в тази сфера. Когато ви трябва професионален гримьор за специален повод, можете да го намерите именно на това място.

Ако разполагате с козметика, която никога не сте използвали, спокойно можете да намерите купувач, който с радост ще се възползва от нея. Ако имате специални умения, свързани с гримирането, то тук можете да намерите постоянни клиенти, които да се възползват от вашите услуги винаги, когато искат да изглеждат зашеметяващо.

Преди да пуснете своята обява, се уверете, че давате точна и изчерпателна информация както за предлаганите от вас стоки и услуги, така и за начините, по които желаещите могат да се свържат с вас.

05/12/2017
17.00 лв.
05/12/2017
10.00 лв.
05/02/2017 Кестеняви Фибри за Обемна Коса Toppik
Кестенявият Toppik е произведен от изцяло натурален, оцветен кератинов протеин. Фибрите Toppik се съчетават незабележимо с наличната коса, правейки я да изглежда гъста. Подходящ за мъже и жени. Моментално запълва зони с оредяла коса, като удебелява видимо кичурите. Много подходящ за замаскиране на п...
39.99 лв.
05/02/2017 Фибри за Коса Светло Кафяв Toppik
Светло Кафявият Toppik е произведен от изцяло натурален, оцветен кератинов протеин. Фибрите Toppik се съчетават незабележимо с наличната коса, правейки я да изглежда гъста. Подходящ за мъже и жени. Моментално запълва зони с оредяла коса, като удебелява видимо кичурите. Много подходящ за замаскиране ...
39.99 лв.