Фиточай със златен корен

14.8 лв.
(-25.2%)
19.80 лв.

  Търговище, Търговище, България  

  Грижа за здравето  

  26/11/2017   

Прегледи   9  

 Предишна Обява Следваща Обява 

ЖЕНСКИ ЧАЙ

Показания за използването на чая:

Ендокринни нарушения;
Миома на матката и ерозия на шийката на матката;
Мастопатия;
Кисти на половите органи;
Заболявания на лимфните възли;
Заболявания на надбъбречните жлези;
Профилактика на затлъстяването в пред и постменопаузата
Как действа чая:

Способства за отстраняване на ендокринни нарушения;
Активизира процесите на лечение на тумори с различна етиология;
Помага при маточни кръвотечения;
Нормализира менструалния цикъл;
Отстранява причините за развитие на доброкачествени тумори;
Подобрява общото здравословно състояние на жената;
Притежава меко тонизиращо действие - Подобрява мозъчното кръвообръщение
В състава на фиточая влизат: корени и коренища от китайска ангелика, корени и коренища от четиричленна родеола /златен корен/, цвят от невен, ленено семе, лайка цвят, ехинацея пурпурна.

Златен корен/родиола четиричленна/ - това е дар от природата на Алтай за жените. Златният корен е чисто алтайско растение, расте само по високите върхове на планината Алтай и не се среща на никое друго място по света. Златният корен съдържа уникален природен комплекс с хормоноподобно действие, който отстранява ендокринни нарушения като гуша, заболявания на лимфните възли, на надбъбречните жлези и др. Именно нарушението на хормоналното равновесие в организма най-често се явява причината за раковите заболявания. В народната медицина златният корен се използва за пълното излекуване от мастопатия, миома на матката, ерозии, кисти, ендометриоза, тумори с различна етиология. Това растение притежава изразено кръвоспиращо и меко тонизиращо действие, облекчава спазмите на съдовете на главния мозък. Не са известни противопоказания за употребата на златен корен.
Ленени семена – най-интересният компонент на семената на лена са фитоестрогените – съединения, които приличат на женските полови хормони. Фитоестрогените не са хормони и нямат техните странични ефекти. Семената на лена отстраняват хормоналния дисбаланс в организма на жената, възстановяват нарушеното съотношение на естествените хормони и съществено подобряват здравето и външния вид на жената – фигурата, бюста, кожата, косата, ноктите и даже строежа на скелета и плътността на костите. Фитоестрогените помагат да се отстранят причините, предизвикващи развитие на доброкачествени тумори, омекотяват протичането на климактеричния синдром и понижават риска от затлъстяване на жените преди и след менопаузата. Останалите съставки на този чай вече са описани по-горе.
Как да се приготвя чая:

1 филтър-пакет се залива с 1 чаша /200мл/ кипяща вода, запарва се за 10-15мин. , приема се по 1 чаша 3 пъти през деня по време на хранене. Продължителността на приема е 3-4 седмици.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките, бременност, кърмене, повишено кръвно налягане, повишена нервна възбудимост, безсъние, прогресиращи системни заболявания

ВНИМАНИЕ! Действието на фиточайовете на ТианДе от серията Даровете на Шамбала за жени от програмата „Женско здраве” е потвърдено от клинични изследвания, проведени на базата на женската консултация в частно лечебно заведение Отделенческая клиническая больница в гр. Барнаул.Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация