Фиточай с китайска пищялка

14.8 лв.
(-25.2%)
19.80 лв.

  Търговище, Търговище, България  

  Грижа за здравето  

  26/11/2017   

Прегледи   9  

 Предишна Обява Следваща Обява 

ЖЕНСКИ ЧАЙ

Показания за използване на чая:

Профилактика и /или лечение на мастопатия;
Профилактика и/или лечение на ендометриоза;
Лечение на възпалителни процеси в женската полова система;
Хормонален дисбаланс;
Нарушение на менструалния цикъл, постменструален синдром.
Как действа чая:

Прочиства кръвта;
Оказва естрогеноподобно действие;
Оказва противовъзпалително действие;
Притежава противораков ефект;
Укрепва устойчивостта на организма към вирусни инфекции;
Нормализира обмяната на веществата;
Оказва подмладяващо действие;
Укрепва имунитета.
В състава на чая влизат: – корени и коренища от китайска ангелика, билката брястнолистно орехче, коренища и корени от женско биле, корен от репей, цвят лайка, коренища и корени от бял оман, риган, Дяволска уста.

Брястнолистното орехче - поддържа и усилва лечебните свойства на основната билка на фиточая – Китайската ангелика, като допълва нейното общоукрепващо, противовъзпалително, съдоразширяващо и успокояващо действие. Брястнолистното орехче също така се използва при заболявания на щитовидната жлеза, неврози, депресии и безсъние. Между другото, това растение има и противодиабетичен ефект.
Женско биле или другото и име Скитски корен – в източната медицина това растение често се използва за лечение на женски заболявания.В днешно време научно е установено, че коренът от женско биле има естрогеноподобно действие.
Репей обикновен - със своето най-важно свойство, известно на целия свят – противораково действие. Препарати от репей са се използвали в народната медицина в различни страни при лечението на доброкачествен и злокачествен рак. В Япония например репеят много се цени – корените му се използват за храна и така хората се лекуват.
Лайка - благотворно влияе на организма при повишена възбудимост, невралгични болки, периодични болки при жените и маточни кръвотечения.Растението не просто премахва симптомите на заболяването, то лекува.
Бял оман - се използва в качеството му на кръвопочистващо и подобряващо обмяната на веществата средство, при малокръвие, хипертония, болезнена менструация и нейното отсъствие, отпускане на матката, при нервни заболявания и гуша. Риган/душица/ се използва в лечението на женски заболявания при нарушения в менструалния цикъл, при забавяне на менструацията, при тежки менструални болки. Помага при постменструален синдром, тежко протичане на климакса/оказва успокояващо действие/. При кърмещите майки засилва лактацията.
Дяволска уста - притежава свойството да усилва действието на обезболяващите и сънотворните средства в организма на човека.Привеждането в норма на работа на нервната система съдейства за нормализацията на другите функции – подобрява храносмилането, в някои случаи се нормализира менструалният цикъл.
Как да се приготвя чая:

1 филтър-пакет се залива с 1 чаша кипяща вода/200мл/. Запарва се 10-15 мин., изцежда се.

Приема се по 1 чаша 3 пъти в деня по време на хранене. Продължителност на приема – 3-4 седмици. След почивка приемът може да се повтори.

Противопоказания – бременност, кърмене, индивидуална непоносимост към някоя от съставките. Да не се приема заедно с лекарства.

ВНИМАНИЕ! Действието на фиточайовете на ТианДе от серията Даровете на Шамбала за жени от програмата „Женско здраве” е потвърдено от клинични изследвания, проведени на базата на женската консултация в частно лечебно заведение Отделенческая клиническая больница в гр. БарнаулВсе още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация