Грижа за устата

Всички обяви Физически лица Фирми

В тази секция на prodava.se можете да намерите всичко, свързано с оралната хигиена и грижата за устата. Продукти за устата, както и услуги на добри дентални специалисти можете да потърсите в тази подкатегория и със сигурност няма да останете разочаровани. Устната кухина е част от тялото, за която всички полагаме качествени, ежедневни грижи, за да имаме красива усмивка, с която винаги да направим добро впечатление.

Ако разполагате с продукти за орална хигиена, които никога не сте използвали – тук можете да ги предложите на хора, на които те ще бъдат полезни. За всеки, търсещ качествена грижа за устата ще бъде много по-лесно да намери търсения продукт или услуга, насочвайки се директно към тази подкатегория. Тук търсещи и предлагащи могат да се срещнат по най-бързия и удобен начин.

Ако предлагате стоки или услуги, свързани с устната хигиена и здраве, тук е мястото, където можете да поместите своята обява, за да намерите бързо хората, които ще се възползват от това, което предлагате.

18/05/2018 Избелваща Четка за Зъби с Бамбуков Въглен
Свикнали сме всичко около зъбите да бъде бяло и искрящо. Затова е малко странно да видиш четка за зъби, която е черна. При това не само дръжката, а и самите косми. Причината за черния цвят е въгленът, който доказано премахва по-добре бактериите, и има избелващ ефект. Самата четка е с много мек косъм...
16.00 лв.