Възстановяващ серум в капсули "Corrective Serum"

34 лв.
(-22.7%)
44 лв.

  Търговище, Търговище, България  

  Грижа за кожата  

  26/11/2017   

Прегледи   4  

 Предишна Обява Следваща Обява 

Според статистиката биологичната възраст на кожата и реалната възраст на жената се разминават средно 47% при представителките на прекрасния пол. При това разликата може да бъде значителна — до 15 години. По този начин всяка втора жена изглежда по-възрастна от годините си.

Топ 3 на причините за стареене

Образуване на свободни радикали, изваждащи клетките на кожата от равновесие.
Недостиг на влага в кожата.
Забавяне на обменните процеси за сметка на дефицита на витамини и минерални вещества.
Възстановяващият серум помага в борбата с причините за възрастовите промени, осигурявайки на клетките сигурна антиоксидантна защита, като компенсира дефицита на влага и полезни вещества в кожата. Този продукт, както и околоочният серум, е обогатен с церамиди и масло от вечерна примула, а вместо хидрогенирано масло от жожоба в него е добавено масло от костилките на жожоба. Отличителната особеност на възстановяващия серум за лице е наличието на хидролизирана (течна) коприна и хидрогенирано кокосово масло.

Предназначение

Спомага намаляването на дълбочината и видимостта на бръчките, възстановява еластичността на кожата.
Хидратира, защитава кожата от свободните радикали, укрепва бариерните й свойства.
Поддържа младостта и здравето на клетките, подобрява метаболизма.
Хидролизираната коприна (Hydrolyzed silk) — «течна коприна», която се получава с помощта на хидролиза на копринени влакна от копринена буба:

образува на повърхността на кожата лека мантия, която придава на кожата копринена гладкост и осигурява ефект на лек лифтинг; съдържа фиброини — белтъци, които са в основата на натуралното копринено влакно;
фиброинът съдържа голямо количество глицин: всяка втора аминокиселина в структурата му е глицин, който е съставка на естествения хидратиращ фактор на кожата;
фиброините притежават невероятни хидратиращи свойства: молекулите на фиброина са способни да притеглят и задържат вода с тегло надхвърлящо тяхното 300 пъти!
Хидрогенираното кокосово масло (Hydrogenated coconut oil):

съдържа фосфолипиди, които възстановяват клетъчните мембрани. Живата клетка с увредена мембрана е като яйце със спукана черупка; разрушаването на клетъчната мембрана е най-бързият начин да се разруши клетката;
съдържа хиалуронова киселина — мощен естествен хидратант: тя играе ролята на молекулна гъба — 1 нейна молекула удържа 1000 водни молекули;
оказва антиоксидантно действие.
Прилагане

Нанасяйте върху почистена кожа 1-2 пъти дневно. Прилагайте като курс в продължение на 15-20 дни 3-4 пъти годишно. Може да се комбинира с крем.

Резултат

Всяка използвана капсула повишава еластичността на кожата, възвръща свежия и здрав вид на лицето.Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация