Мулажна маска за лице "Винена терапия"

5.00 лв.

  Търговище, Търговище, България  

  Грижа за кожата  

  26/11/2017   

Прегледи   4  

 Предишна Обява Следваща Обява 

Експресна "реанимация" за зряла кожа.
Червеното грозде и виното, което се произвежда от него са всеизвестни със своите антиоксидантни свойста за организма и в това число и кожата на лицето. Но не само това можем да получим за нея.
В състава на маската за лице "Винена терапия" се съдържат следните активни компоненти, които допринасят за бързата регенерация на кожата и нейният добър и мла вид:

Екстракт от червено вино - стимулира синтеза на колаген, намалява повредените клетки от свободните радикали, помага за премахване на зачервяванията по кожата, предпазва от влиянието на вредните слънчеви лъчи.
Екстракт от листата на алое - стимулира синтеза на колаген, усилва обменните процеси.
Натриев хиалуронат - спомага за регенерацията на тъканите, освежава кожата, прави я гладка и мека.
Алантоин - премахва раздразненията, засилва защитните функции на кожата, регенерира.
Олигопептиди - активира производството на колаген, увеличава еластичността на кожата, стимулира производството на хиалуронова киселина в кожата.
Начин на употреба:

Маската е мулажна (кърпичка) и има два слоя. Поставете я на почистена кожа. Горния слой има затоплящ ефект. След 10 мин. отсранете горния слой, след още 5 мин. и следващия. Оставете да изсъхне и нанесете крем за лице.

Забележка: След като отстраните маската от лицето я върнете отново в опаковката и ползвайте няколко пъти (3-4), докато има серум, който да намокря кърпичката. След отваряне съхранявайте в хладилник.Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация