Обувки за детето

Всички обяви Физически лица Фирми

Децата растат незабелязано дори за нас самите. Детските крачета се нуждаят от смяна на обувките по-често от всяка друга част от тяхното тяло. За разлика от дрехите, обувките не могат да бъдат с един или няколко номера по-големи – те трябва да пасват идеално на малкото краче, без да предизвикват никакъв дискомфорт у детето и да увреждат все още неоформеното стъпало.

Обувките, предназначени за деца са доста скъпи, особено ако говорим за високо качество. Ако искате да обуете своето хлапе с красиви и удобни обувки на изгодна цена, то тук е мястото, на което ще намерите нещо подходящо. Ако имате повече от едно дете и честите покупки на обувки за всяко от тях са непосилни за вашия бюджет – в тази категория ви предлагаме отлично решение на проблема.

Обувки за момченца и момиченца, маратонки, сандалки и ботушки – всичко това с добро качество и на цени, каквито трудно можете да намерите другаде.

22/11/2017
3.00 лв.
10/05/2016 Футболни Спортни Обувки Стоножки Два Цвята
Футболни Спортни Обувки Стоножки Два Цвята Удобни и Готини Удобни за тренировки и игра на футбол за всякакъв терен. Размери: 31,32,33,34,35,36,37,38 Състояние: Нови Цвят: Зелено и оранжево или Синьо и оранжево Доставка чрез Еконт с 20% отстъпка. От офис до офис с опция преглед и тест. Доставката се ...
29.60 лв.