Почистване - Поддръжка

Всички обяви Физически лица Фирми

Домът е там, където се чувстваме най-добре, полагайки старание и грижи по отношение на чистотата. Всяка една домакиня е обзета от идеята, мястото, което обитава да бъде добре хигиенизирано и подредено.

Именно поради това се е появило онова отдавна познатото ни „пролетно почистване“. Моментът, когато всичко си идва на мястото, докато отново не потъне в прах и бъркотия.

Времето е онази мерна единица, която ограничава възможностите ни и не ни позволява да вършим пълноценно задълженията си. Притиснати от ежедневните си дейности, ние опираме до необходимостта от специалисти.

В тази категория сме ви селектирали богат набор обяви от фирми и частни лица, които ще ви се притекат на помощ, тогава когато вие имате нуждата от нея. Предимството, което получавате е в това, че основна част от изброените услуги се извършват чрез специализирани машини и препарати.

Не се срамувайте да подберете едно от многото ни специални предложения, тъй като на всеки му се налага да потърси помощта на компетентно лице. Предоставяйки ви опция за фиксирано търсене, вие имате възможността да вземете правилния избор в рамките на няколко минути.

31/03/2019 Почистване мази вили тор от гълъби 0894666648
Почистване извозване отпадъци от мази апартаменти гаражи тавани къщи вили между етажия и др. извозване строителни дървени книжни битови отпадъци. изхвърляне стари мебели стари дограми стари ел. уреди и други ненужни вещи. осигурено сметище осигурени работници по желание на клиента цени по договаряне...
По договаряне
31/03/2019 Почистване кладенци БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН 0893831515
Копаене септични ями направа от пръстени, дренаж независимо населено място и терен. Копаем ръчно за кабели тръби. Работим без почивен ден - не се занимавам със почистване на септични ями. Почистване на кладенци, независимо метраж. Работим във цяла България - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.
По договаряне
08/02/2019 Професионално чисто!
ЧИСТОФАЙНИК ГРУП ЕООД, гр.Пловдив, е утвърдена на пазара с качеството и професионализма на работа. Имаме богат опит в професионалното почистване, както на жилища, сгради и производствени помещения, така и в почистването на яхти и самолети. Работим с професионална техника, висококачествени препарати ...
По договаряне
28/12/2018 Предлагам почистване на конкурентни цени
За вашия дом ,офис,жилищен вход или друг обект който се нуждае от почистване или поддръжка предлагаме нашите услуги
По договаряне
31/05/2018 Почистване на жилищни входове - Пловдив
Почистване на жилищни входове - Пловдив 0897 624 884 http://domuslugi.ml Офис: ул. Златю Бояджиев 27 - срещу Панаира Почистване на жилищни входове, седмично, месечно, всекидневно или на повикване. Сухо и мокро почистване на входа. Месечно измиване на прозорци, первази и врати в общите части на входа...
По договаряне
16/05/2018
1.00 лв.
25/02/2018 Доставка на хигиени консумативи
Тимакатрейд , предлага доствка на санитарни средства , на конкурентни цени. Предложението включва; сгънати кърпи за ръце,тоалетна хартия,кухненски ролки,салфетки,индустриална хартия,почистващи препарати , автокозметика , продукти за еднократна употреба и съответните дозиращи устройства за тяхната по...
1.00 лв.
28/05/2017
По договаряне