Тренировъчни школи-извънредни дати в София

260.00 лв.

  София град, София, България  

  Обучения - Курсове  

  14/11/2017   

Прегледи   4  

 Предишна Обява Следваща Обява 

Поради запълване капацитета на залата за 21.11.17, пускаме още две извънредни дати за Модул I от Тренировъчните школи – Доставки, Снабдяване, Планиране, Логистика и дистрибуция, Складово стопанство, Куриер/международен шофьор
Датите са 30.11.2017г и 11.12.2017 от 10.00ч до 17.00ч. в хотел Хемус, бул. Черни връх 31, София.
Програмата включва:
Взаимовръзки между звената. Роли и отговорности на всеки служител и звено. Подаване и изискване на информация. Срокове за изпълнение на поставена задача. Как да напредваме бързо в оперативната работа. Прилагане на световни практики: 5S, Lean, Каизен, Теория на ограниченията, SCOR, Muri-Mura-Muda, Just-in-time, Six sigma
Основни принципи на планирането. Типове планиране. Планиране на доставки. Планиране на капацитети - склад, персонал, време. Push и Pull техники. Планиране на запаси при поръчково и при серийно производство. Планиране при маркетингова кампания. Re-order point.
Техники за анализ - SWOT, ABC, XYZ, матрица. Приложими формули за изчисления и анализ.
Подреждане на хаоса в планиране, снабдяване и склад. Разширяване на кръгозора. Алтернативи за всяка дейност. Въвеждане на ритмичност в снабдяването. Quick deliveries
Ролята на логистиката за навременни и точни доставки. Приложими закони. Начини за разширяване на възможностите за действия и намаляване на изчакването. Изчисляване на дистрибуцията (Mean, Middle, Mode). Проблеми при вътрешнофирмената логистика.
Складът като гарант за бързи доставки с минимални разходи. Генерални концепции за складовото стопанство. Маршрути и документи. Приложими KPI за веригата за доставки.
В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain*** или ни се обадете на телефон 0886277735.
Срокът за записване е до 20.11.2017, респективно до 01.12.2017.
Записването става на имейл office@supplychain***, като посочите брой участници, желана дата и данни за фактура.
Цената на Модул I e 260 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.
Издаваме удостоверение за завършен курс.
От септември започнахме да излъчваме бюлетин – в него всеки месец ще споделяме решения на дадени проблеми от практиката.
Supply Chain Ltd
+359 886277735Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация