Курсове по Графичен дизайн в Център Максима

По договаряне

  Стара Загора, Стара Загора, България  

  Обучения - Курсове  

  12/06/2018   

Прегледи   23  

 Предишна Обява Следваща Обява 

Ако сте креативен човек и желанието Ви да се развивате професионално, ние от Център за Образование и Наука Максима ще Ви осигурим тази възможност по – най добрия начин. Не зависимо дали сте начинаещ или искате да структурирате своите знания и умения то ще успеете да извлечете максимална полза от този курс. В рамките на 50 учебни часа ще се запознаете с 3 основни програми на графичния дизайн – ADOBE PFOTOSHOP , ADOBE ILLUSTRATOR ADOBE IN DESING. След успешно завършване на курса ще получите лицензиран от МОН международно признат сертификат .
Център за Образование и Наука Максима е водеща фирма за езиково , компютърно и професионално обучение в Стара Загора. Повече от 19 години Ние Ви доказваме че предлагаме : качествено образование, модерни методи на обучение, приятна учебна атмосфера, най – добрите условия в града . Побързайте, местата се запълват бързо!
За повече информация и записване заповядайте на адрес: гр. Стара Загора, ул. Иван Мирчев 8 ет 2 офис 5 и на тел: 0893 556 550 042 230 586 Skype: maxima.stz E-mail: nauka_stz@abv*** ***********center-maxima****Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация