Доставка на топла храна от НОВА Кетъринг

По договаряне

  София град, София, България  

  Други услуги  

  29/04/2018   

Прегледи   8  

 Предишна Обява Следваща Обява 

Доставка на топла храна до офиса, до дома или до работното място по всяко време от НОВА Кетъринг /корпоративен кетъринг, изхранване, индустриален кетъринг/ ***********cateringnova****


Скъпи клиенти и приятели, представяме Ви още една от услугите, предлагани от „НОВА Кетъринг”: Доставка на прясно приготвена топла храна за обяд или вечеря, така наречения корпоративен кетъринг, изхранване или индустриален кетъринг е услуга, която ще Ви гарантира комфорт и ще Ви спести средства. Ако имате желание да осигурите на служителите си топъл обяд, ние Ви предлагаме услугите си. Изключително гъвкави условия за работа с нас: Изцяло съобразяване с изискванията Ви, без ограничение в брой порции, видове ястия, разнообразно обедно меню от българската и чуждестранна кухня, широк диапазон часове на доставка, вкл. и в почивни дни и за нощни смени, начин на порциране и различни опаковки. Договор се подписва при желание от Ваша страна, след тестови доставки, в които да опитате ястия ни и след положителната Ви оценка. В раздел „Корпоративен кетъринг” в сайта ни ***********novva***/corporate.html можете да се запознаете с меню, примерен договор, общи условия и препоръки. Всяка доставка е придружена със сертификат.
Благодарим на всички клиенти на „НОВА Кетъринг” за доверието през годините, референциите и ползотворното сътрудничество!

Тел./Viber: 0887 304 443
***********cateringnova****

Разгледайте нашите предложения на сайта ни: ***********novva***
************facebook****/NOVAcatering***
************youtube****/watch?v=f8F0rfwGkQE

Изпратете ни запитване на: info@novva***Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация