Търси работа

Всички обяви Физически лица Фирми

Безработен сте от скоро или може би от повече време. Кандидатствате по обяви, но без реален резултат. Не се обезверявайте, защото има начин да предизвикате интереса на работодателите и да преминете към активно работещите хора.

Няма значени в каква сфера сте работели до сега, а единствено с какво искате да се занимавате за напред. В тази категория можете да публикувате точно от каква позиция сте заинтересовани. Какъв опит имате с предишни работодатели. Какви са вашите квалификации, компетенции и образователен ценз.

Подгответе едно подробно описание, което да ви представи във възможно най-добра светлина и го обявете точно тук. Ние ви гарантираме, че всеки един работодател преглежда тази секция и вероятността да попадне на вас е много голяма.

Това е един допълнителен канал за връзка с бизнеса, който може да ви осигури така желаната работа и трябва да се възползвате от нея. Тук могат да се публикуват обяви от хора на територията на цялата страна. Задължително оставете актуален телефон, чрез който работодателя да се свърже с вас и да ви покани на интервю.

25/04/2019 SEO, Копирайтинг & Графичен Дизайн
Ако желаете да имате максимално оптимизиран за търсачките сайт (wp), с професионално написани текстове и модерен външен вид – прочетете следващите няколко реда! Услугите, които предлагам: SEO: анализи; решения; on & off page seo, намиране на точните за бизнеса ключови думи – вкарване на правилни...
По договаряне
25/04/2019 Графичен дизайнер
Здравейте, Казвам се Иво Христов и съм графичен/уеб дизайнер (фото/видео редактор) със сериозен опит и голям брой завършени проекти. Портфолио. Препоръки. Можете да ме потърсите ако се нуждаете от следните услуги: Графичен дизайн Реклама и предпечат: Изработка на рекламни банери, банери за социални ...
По договаряне