Търговия - Продажби

Всички обяви Физически лица Фирми

Щом сте попаднали на тази категория, то вие сте от хората, които умеят да продават. Търговията е в кръвта ви, имате способност да убеждавате, а контактът с хората не ви притеснява изобщо.

Изброените умения се ценят много високо в този бранш и всеки човек, който ги притежава е ценен кадър, без който бизнесът не може да съществува много дълго. Точно за такива като вас сме предоставили възможност да си намерят идеалната работа.

Обявите са от работодатели в цяла България. Свободните позиции са актуални и представляват съвкупност от най-новите предложения за работа в бранша. Винаги можете да стесните търсенето си към конкретен град, желана заплата или позиция в йерархията. Това ще ви спести време от разглеждане на обяви, които не ви представляват интерес.

Описание на длъжността и изискванията към нея ще намерите в обявата. За повече информация или допълнително въпроси можете да се свържете с работодателя чрез оставения в обявата телефон или мейл за връзка.

26/03/2020 Допълнителни доходи
Присъедини се към моя екип в AVON, изпълни условията за продажби и вземи страхотни продукти от висок клас на символични цени+ % печалба от продажбите ти! Tук печалбата ти зависи от самия теб колкото ПОВЕЧЕ продаваш, толкова ПОВЕЧЕ ще ПЕЧЕЛИШ! Освен това получаваш възможността да стартираш СОБСТВЕН б...
10.00 лв.