Хотели - Заведения - Туризъм

Всички обяви Физически лица Фирми

Все по-трудно става намирането на персонал в сферата на туризма и това най-добре го знаят работодателите в бранша. Ние от prodava.se желаем да ги подпомогнем като им предоставим възможността да публикуват обяви за свободните позиции в категория посветена изцяло на Хотели и Заведения.

Чрез този канал за набиране на служители и работници, бизнесът увеличава шанса си да наеме квалифицирани кадри с богат опит. Ако публикувате обява при нас, то можете да сте сигурни, че тя ще достигне до широка аудитория.

От друга страна, ако сте човек, търсещ си работа в бранша, то тук със сигурност ще откриете работа, която да пасне идеално на желанията ви. Предложенията на работодателите са от цялата страна и съответстват на различни позиции и заплащане.

Подробна информация за работата, предизвикала интерес, ще намерите в описанието на самата обява, както и телефон, чрез който да се свържете с подателя за насрочване на интервю.

11/04/2019 Новооткрито заведение търси готвач/ка и сервитьор/ка
Срещата с желаещите ще се провежда всеки ден след 18ч. в заведението след предварителна уговорка. Предлагаме трудов договор и осигуровки. Позицията готвач/ка може да бъде заета и от пенсионер/ка.
По договаряне