Други обяви за работа

Всички обяви Физически лица Фирми

Желаете да обявите свободна позиция във вашата фирма, но не намирате подходящата категория? Направете го в секциа Други. Тук е мястото за всички обяви, който не могат да се конкретизират точно или просто не попадат към нито един бранш от изброените.

Опишете подробно изискванията и задълженията към длъжността и посочете заплащане. Така с вас ще се свържат само онези кандидати, който реално проявяват интерес и отговарят на в голяма степен на обявата.

От друга страна, ако сте човек търсещ заетост различна от изброените секции, то може би точно тук ще намерите идеалната обява за работа, която да пасва на вашия опит, знания и желания. Работодателите са от територията на цялата страна и съвсем спокойно можете да определите конкретен град, за да насочите търсенето си към него.

Научете подробности в описанието на обявата, а за доуточнения и насрочване на интервю можете да се свържете с уставния телефон или имейл.

05/06/2020 Дистанционна работа за сериозни и отговорни хора.
Търсим сериозни, отговорни и амбициозни млади хора от цялата страна за дистанционна, почасова или целодневна работа от вкъщи на компютър свързан с интернет за публикуване на обяви, рекламни текстове, създаване на Фейсбук - профили и страници и всичко свързано в областта на рекламата в интернет прост...
По договаряне
29/09/2019 Търся работа
Търся си работа в автомивка, имам опит. 0877414796
1.00 лв.