Други обяви за работа

Всички обяви Физически лица Фирми

Желаете да обявите свободна позиция във вашата фирма, но не намирате подходящата категория? Направете го в секциа Други. Тук е мястото за всички обяви, който не могат да се конкретизират точно или просто не попадат към нито един бранш от изброените.

Опишете подробно изискванията и задълженията към длъжността и посочете заплащане. Така с вас ще се свържат само онези кандидати, който реално проявяват интерес и отговарят на в голяма степен на обявата.

От друга страна, ако сте човек търсещ заетост различна от изброените секции, то може би точно тук ще намерите идеалната обява за работа, която да пасва на вашия опит, знания и желания. Работодателите са от територията на цялата страна и съвсем спокойно можете да определите конкретен град, за да насочите търсенето си към него.

Научете подробности в описанието на обявата, а за доуточнения и насрочване на интервю можете да се свържете с уставния телефон или имейл.

13/06/2018 Büromitarbeiter (W/M)
„Wir Helfen 24” Ltd. ist Vermittlungsagentur mit Hauptsitz im Zentrum von Burgas, die seit Jahren erfolgreich bulgarisches Personal für einen gut bezahlten Pflegehilfskraft-dienst in deutsche Haushalte vermittelt. Infolge von der positiven Entwicklung unseres Dienstes und die damit entstandenen und ...
По договаряне
30/11/2017
По договаряне
18/07/2017
По договаряне