Подводен вакуумен масаж в Салон Прилив

От officepriliv
0
(0)
0 82
60лв.
1 преди година

Подводният вакуумен масаж е процедура създадена в Русия. Там тя е една от най- разпространените процедури за подобряването на здравето и красотата. Този вид масаж представлява заздравително-профилактична процедура на цялото тяло, извършваща се във вана пълна с вода. С помощта на вендуза, която се задвижва от хидромасажен уред. В Русия са нарекли този уред “аква торнадо” поради простата причина, че той завърта водната струя, което позволява дълбок масаж на всички части от тялото. Но колко струва?

Подводният масаж оказва положителни ефекти, както на психическото състояние, така и на физическото. Той балансирва психичното здраве като премахва общата умора, възстановява емоционални баланс и създава чувство за прилив на енергия. 

Освен тези ефекти върху психиката, прилагането на подводния вакуумен масаж ще възстанови вашата кожа, ще изва Вашето тяло и ще укрепи мускулите и ставите.

Местоположение на магазина

Няма намерени отзиви.

Не са открити коментари за този артикул. Добавете първия коментар!

Използваме бисквитки, за да предоставим по-добро изживяване в уебсайта ни. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате да получавате бисквитки.