Дънки

Всички обяви Физически лица Фирми

Още преди десетки години, дънките са създадени с идеята да се използват като работническо облекло. Заради удобството и здравата им материя, те са намерили своето широко приложение. След известно време, дизайнерите са освободили мисленето си от предразсъдъци, и са стартирали процес на сътворяване на много и различни видове дънки.

Представителите и на двата пола са привърженици към този тип дреха. Те могат да бъдат съчетавани както с риза, така и с тишърка, кецове или обувки на висок ток. Изобщо тук можете да отключите въображението си и да облечете своите дънки, така че да изглеждат красиво, секси и стилно.

Обявите в нашата категория обхващат предложения от градове в цялата страна. Можете да направите своя избор по отношение на цвят, кройка, дължина, модел, размер и какво ли още не.

Разбира се цените са напълно съобразени с бюджета ви. Всяко едно от предложенията ни е прецизно отсято. Изберете своя любим чифт дънки и се наслаждавайте на комфортността, с която ще ви дари.

30/08/2017 Комбинация от Дънки Блузка и Колие
Напръскани, накъсани дънки слим с ниска талия изработени от еластичен деним - 49 лв Състав - 96 памук, 3 еластан, 1 полиестер Номера - ХС, С, Л Блузка - 28 лв Номер С Кулие - 29 лв Ръчна изработка от естествени сладководни бели перли съчетани с фасетиран хематит и метални елементи. Дължина 44 см с м...
1.00 лв.