Амилов алкохол за тестване на мляко по Гербер.

По договаряне

  София град, София, България  

  Селскостопански  

  19/07/2018   

Прегледи   5  

 Предишна Обява

Амилов алкохол чист 99 %.
Цена 10 лв./л. и куриерски.
За контакт 0876265091.

Герберският метод е разработен и патентован от д-р Никлаус Гербер от Швейцария през 1891 г.

Млечната мазнина се отделя от протеините чрез добавяне на сярна киселина. Разделянето се улеснява чрез използване на амилов алкохол и центрофугиране. Съдържанието на мазнини се отчита директно чрез специален калибриран бутирометър. Гербер разработи специализирани бутирометри (тръби), пипети и центрофуги. Използват се водни бани, изработени специално за герберовите тръби.

За контакт 0876265091.



Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация