Птици

Всички обяви Физически лица Фирми

В категорията “животни” в подкатегория “птици” е мястото, на което можете да предложите своите пернати любимци. Независимо дали ги предлагате като подарък поради това, че не можете да се грижите за тях по някаква причина или пък искате да ги продадете, бъдете ясни, точни и конкретни в описанието на птицата, която предлагате. 

Независимо дали става дума за папагал, канарче или нещо друго, вие трябва да предложите възможно най-разбираемо описание на животинчето, което предлагате. Прибавете и снимка, защото така читателите ще разберат точно за какъв вид птица става дума. 

Ако пък търсите пернати, които да отглеждате с много любов у дома, тогава това е правилното място. На страниците на prodava.se ще намерите изключително интересни предложения, на които няма как да устоите. Независимо дали търсите птица, която да купите или пък се надявате, че някой иска да подари тази, която вече има, тук можете да направите всичко това. Опитайте и ще видите колко интересни предложения можете да намерите!

24/11/2018 Диатомична пръст/ срещу паразити, акари при птиците.
Диатомит на прах. Цена: 5 кг. - 30 лв.; 10 кг. - 50 лв.; 20 кг.; - 90 лв.; 3 лв./кг. при по големи количества. Куриерска доставка. За контакт 08 76265091 . Диатомичната пръст е фино смляна и обработена от вкаменени водорасли, известни още като диатоми, които по същество помагат за изкореняването на ...
30.00 лв.