Склад - Промишлена Сграда

Всички обяви Физически лица Фирми

Ако търсите да наемете или да закупите складово помещение на определено място в България, това може да е трудна задача, защото откриването на подходящ обект от този тип изисква време. Не по-различно, а дори понякога и по-трудно, може да бъде положението ако желаете да наемете складово помещение, защото такива рядко се предлагат. 

Ако има място, на което шансовете ви да откриете това което търсите значително се увеличават, то това е prodava.se. Тук можете да намерите онова, което е на разположение на българския пазар и да прецените дали отговаря на вашите нужди и разбира се, на вашите възможности. 

Освен това, тук ще можете да откриете, в случай, че това ви е необходимо, промишлени предприятия, които в момента се предлагат за продан или под наем. Същото важи и в случай, че вие самите искате да предложите склад или промишлено помещение за продан или под наем. Тук, в prodava.se това ще бъде много по-лесно за вас.

17/07/2018 Складове под наем в складова база Варна
Складове за товаро-разтоварна и търговска дейност във Варна. Обща площ на складовата база 17046 кв.м. Дворно част 14323 кв.м. Към складовата база има подстъпи за тирове и бърз достъп към големи булеварди свързващи всички точки на града. Логистичният център разполага със 100 помещения - секции разпре...
6.00 лв.
28/01/2018
19980.00 лв.