Телевизори

Всички обяви Физически лица Фирми

Ако си търсите нов телевизор за дома или искате да си купите модел втора ръка, тогава посетете специалната страница на prodava.se. Тук има разнообразни предложения както на съвсем нови, така и на използвани телевизори в добро състояние. Можете да откриете както по-скоро произведени модели, така и такива от по-старо поколение. Цените са отлични и не могат да се сравняват с онези, които ще откриете в търговската мрежа.

Ако искате да продадете своя стар телевизор, тогава можете да го предложите тук в категория “електроника” в подкатегория “телевизори”. Опишете модела и това какви са неговите особености и параметри. Прибавете и няколко ясни снимки, които да показват цялостно какво представлява телевизора, който предлагате.

Задължително напишете контакт, на който да могат заинтересованите да се свържат с вас и да ви отправят предложение. Моля бъдете коректни и не спестявайте информация ако уредът е бил удрян или ако е претърпял някаква повреда. Не пропускайте да напишете и цената, на която продавате своя телевизор.

19/01/2018
138.00 лв.
19/01/2018
По договаряне
18/01/2018
450.00 лв.