Електроника

Всички обяви Физически лица Фирми

В категория “електроника” на prodava.se можете да откриете всякакъв тип техника и електроника. Тук можете да намерите мобилни телефони, преносими и стационарни модели компютри, различни по размер и мощност таблети, по-нови или по-стари модели телевизори, както и много други.

На страниците на prodava.se ще намерите всякаква техника, както и необходимите за нейната работа консумативи, които да направят възможно нейното използване. Аксесоарите са друго, което можете да намерите на страниците ни.

При нас можете да откриете не само нова техника, но и втора ръка. Предимството несъмнено е изключително ниските цени, на които техниката и електрониката втора ръка се предлагат. Това е нещо, което кара много потребители да се замислят дали наистина се нуждаят от чисто нова техника или могат да минат и с нещо, което се предлага от стария му собственик.

Старо не означава некачествено. Разбира се, в много случаи електрониката втора ръка е с изтекъл гаранционен срок, но това не означава, че тя ще се развали. Нищо подобно. Това може да не се случи и дълги години и да използвате закупеното докато ви омръзне.

Тук бихте могли не само да закупите нова електроника за дома и офиса си, но също така е възможно и да предложите за продан нещо, от което по една или друга причина вече не се нуждаете. Това е една чудесна оптимизация на средства, която ви позволява да използвате парите спечелени от продажбата за нещо друго, което ви е необходимо в момента.

Това което трябва да направите е много елементарно. Първото е да си направите регистрация в нашия сайт. Това отнема съвсем кратко време и се прави много лесно.

Второто за което трябва да се погрижите е да напишете вашата обява. В нея трябва да направите подробно описание на онова, което искате да продадете. Използвайте възможно най-много параметри за да бъде обявата ви по-съдържателна.

Третото за което трябва да помислите е снимковият материал. Това ще направи обявата много по-видима и разбираема, защото ще позволи на потребителите да разберат какво предлагате от пръв поглед.

Добавете цена, която очаквате да получите. Това ще подскаже на потребителите дали да влизат в обявата ви или цената не ги интересува.

Накрая идва ред и на телефона за контакти. Не забравяйте да оставите номер, на който винаги могат да ви открият тези, които се интересуват от обявата.

07/12/2016 ТЕРМОКАНА С ФИЛТЪР И ЦВЕТНИ ИНДИКАТОРИ
Цена 24,90 лв. Ако Ви се е случвало да забравите водата да изкипи, този електроуред ще Ви направи безпогрешна. Термоканата ще Ви позволи да вършите по няколко дейности едновременно и водата никога няма да Ви изкипи. максимална вместимост:  1.5 л. синя светлина означава включена в електрическата мреж...
24.90 лв.
05/11/2016 Продава се Фотоапарат Olympus fe 5035 14MP
Фотоапарата е запазен. Батерията е сменяма и почти като нова. Няма оригинално зарядно, но към комплекта ще добавя универсално зарядно подходящо и за много други фотоапарати. Подарък 1GB карта памет. Разгледайте и другите ми обяви! Доставка с Еконт за сметка на купувача с опция преглед и тест.
50.00 лв.
05/11/2016 Продава се Фотоапарат Nikon S570 с 8GB SD
Красив и удобен 12 мегапикселов фотоапарат, който предлага изключителна стойност за цената си. Има свръхтънко тяло, с което ще изглеждате стилно навсякъде. Учудващо лесният за използване автоматичен селектор на сцени оптимизира автоматично всички настройки на фотоапарата в зависимост от заснемания о...
50.00 лв.
06/08/2016 Адаптер за Продукти Произведени от UniMark
DC Адаптер за Продукти Произведени от UniMark Адаптер за захранване на апаратите за измерване на кръвно налягане с марка UniMark. Модел BP 1209 и BP 1207 от електрическата мрежа. Медицински сертифицирани маркови висококачествени изделия. Гаранционен и следгаранционен експресен сервиз. Доставка чрез ...
16.32 лв.
17/05/2016
70.00 лв.
16/05/2016
60.00 лв.
30/03/2016 CANON LBP 6670 DN ПРОМОЦИЯ !!!
Canon i-SENSYS LBP6670dn монохромен лазерен принтер Характеристики: Резолюция 1200 x 1200 dpi Скорост 33 ppm mono (A4); FPOT: Approx. 7 seconds Памет, MB 512 MB Интерфейс USB 2.0 High-Speed Мрежа 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T Медия, тип Plain paper, Heavy Paper, Transparency, Label, Index card, Env...
120.00 лв.