Колекции

Всички обяви Физически лица Фирми

Ако сте запалени колекционери в дадена област и търсите нещо, с което да допълните колекцията си или пък предлагате нещо интересно за други колекционери, можете да разгледате нашите категории. Тук в prodava.se можете да откриете предмети и колекции, каквито не могат да се открият лесно на друго място.

Тук в категория колекции можете да попаднете на нещо, което се опитвате да откриете от вече от години, но все не успявате. Освен това, можете да размените с други колекционери нещо, което вие притежавате, а те биха искали да имат или обратното.

Тук няма гаранция, че ще откриете онова, което ви се иска, но от друга страна, шансът ви е много по-голям, отколкото би бил на друго място. В различните подкатегории можете да откриете какво ли не. Тук се предлагат произведения на изкуството, колекции от антични предмети, марки, монети и какво ли още не, като не е изключено да попаднете и на нещо, за което дори не сте се и надявали до сега.

Ако сте тук за да намерите нещо, то въоръжете се с много търпение. Може да ви се наложи да разгледате доста неща, които не са ви интересни, докато най-накрая на попаднете на предмета или на колекцията, от които се интересувате наистина.

Ако пък искате да предложите на посетителите на сайта prodava.se нещо, тогава измислете как най-добре да представите своя артикул, така че да не остане той незабелязан сред останалите обяви.

Поставете снимки, с които възможно най-добре описвате вашите колекционерски предмети. Можете да добавите не само една, но и повече на брой изображения, като ние силно ви препоръчваме да се възползвате от това. Именно това е и най-добрия начин да привлечете вниманието на аудиторията, която посещава сайта ни.

Прибавете под вашия артикул точно, коректно и изчерпателно описание. Постарайте се с малко на брой, но внимателно подбрани думи да опишете това, което предлагате. Не забравяйте на края да добавите и телефон за контакти, на който да могат да ви открият заинтересуваните от вашите предложения.

23/03/2021 Уникална поставка за пет бутилки вино
Уникална поставка за пет бутилки вино с малка колекция от стари вина: DAMIANITZA – MERLOT - 2002 Gato Negro – Merlot – San Pedro – 2005 Bourgogne – Pinot Noir – 2005 PRESLAV – Cabernet Sauvignon – 2006 ИЛАЯ – mavrud – reserve 2012 – винарска изба Манастира
По договаряне
30/04/2020 ПРОДАВАМ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ ЗНАЧКИ
ПРОДАВАМ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ ЗНАЧКИ
700.00 лв.
30/04/2020 ПРОДАВАМ КОЛЕКЦИИ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ МАРКИ В КЛАСЬОРИ
ПРОДАВАМ КОЛЕКЦИИ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ МАРКИ В КЛАСЬОРИ
4000.00 лв.
30/04/2020 ПРОДАВАМ СЕМЕЙНИ КОЛЕКЦИИ ОРДЕНИ И МЕДАЛИ
ПРОДАВАМ СЕМЕЙНИ КОЛЕКЦИИ ОРДЕНИ И МЕДАЛИ
700.00 лв.
30/04/2020 ПРОДАВАМ КОЛЕКЦИИ СРЕБЪРНИ МОНЕТИ
ПРОДАВАМ СЕМЕЙНИ КОЛЕКЦИИ СРЕБЪРНИ МОНЕТИ
1000.00 лв.
30/04/2020 ПРОДАВАМ ЛИЧНА КОЛЕКЦИЯ КАРТИНИ
ПРОДАВАМ ЛИЧНА КОЛЕКЦИЯ КАРТИНИ НА ХУДОЖНИЦИТЕ-проф.Панайот Панайотов,Дечко Стоев,Михаил Ангелов,Иван Стратиев,Тодор Петков,Дионисий Дионисиев,Димитър Тончев и др.
4000.00 лв.
07/04/2019 Изкупуваме Монети и скъпоценни камъни в Бижута - София
Изкупуваме монети златни или сребърни, диаманти, брилянти, скъпоценни камъни монтирани върху бижута или немонтирани. Изкупуваме всякакви антикварни предмети като: значки, ордени, медали, оръжия, пафти, носии, антикварни мебели, банкноти както български така и чуждестранни. За повече информация ни на...
100.00 лв.