Осветление - Лампи

Всички обяви Физически лица Фирми

Дори и да не ви звучи наистина така, осветлението е онова, което прави една къща, стая или двор да изглеждат това, което са. Ако осветлението е добро, ако осветителните тела са добре подбрани, ако са разположени на подходящите места, тогава всичко е както трябва и се получава идеалния ефект.

Ако искате да намерите идеалните осветителни тела и лампи не само за вашия апартамент или къща, но и за вашите двор, градина или веранда, тогава не пропускайте да посетите подкатегорията “осветление - лампи” на категория “дом и градина” в prodava.se.

Тук ще намерите разнообразни решения, които да подхождат на стила на всеки дом, независимо дали модерен и с футуристичен дизайн или по-старомоден и с класически дух.

По отношение на цената разнообразието също е голямо - при нас ще намерите както по-скъпи и луксозни модели лампи и осветителни тела, така и по-семпли и обикновени. Искате да поставите енергоспестяващи крушки? Готов. Тук можете да откриете и това.

10/07/2019 Робот лампа / bluetooth колонка
От гамата "industrial lamps" представям Ви - настолна лампа робот. Идеаленото допълнение за детската стая, стилен аксесоар за хола или пък нещо интересно на бюрото в офиса. Лампата има смарт крушка, която свети в различни цветове, също така е и bluetooth колонка! Лесно и бързо може да се превърне в ...
80.00 лв.
18/08/2016 Настолна лампа
Нова Настолна лампа RoHS model JY-24E14,който се интересува да се обади на мобилен номер 0898988853 за повече информация или да пише.
20.00 лв.