Инструменти

Всички обяви Физически лица Фирми

Във всеки дом понякога се случва нещо да се повреди. Я да се счупи вратичката на шкафа, я да се развие някое болтче и кухненската маса да се разхлопа, я кухненската мивка да прокапе - все ситуации, от които никой не е застрахован и които се случват във всяко домакинство.

В такива ситуации се нуждаете от инструменти, с които да решите проблема. Наистина, можете да поискате и от съседите, но винаги ли е удобно да се прави това? Добре е човек да разчита на себе си. Ако търсите нови инструменти за вашия дом или градина, тогава prodava.se може да ви бъде много полезен.

В подкатегория “инструменти” на категория “дом и градина” ще намерите инструменти на отлични цени. Тук се предлагат както нови инструменти, така и втора ръка, които понякога идват с изключително качество, а на нищожна цена. Независимо дали търсите нови или инструменти от разпродажба, то тук ще намерите онова, от което се нуждаете.

19/03/2019 Кука за домати / краставици
Бързо, удобно и изгодно решение за поддържане на растения в оранжерии. Куките придържат стеблата изправени и позволяват отглежданите култури да бъдат снижавани в случай, че са израсли вертикалното пространство в оранжерията или когато плодът не може да бъде достигнат. - Материал - твърда нисковъглер...
0.18 лв.
28/01/2019
По договаряне