Баня

Всички обяви Физически лица Фирми

Понякога обзавеждането на банята може да се окаже най-трудната част от обзавеждането на едно жилище. Причините за това са различни, но най-вече е това, че тя трябва да бъде едновременно добре изглеждаща и безопасна, като в същото време трябва да се подбират мебели и обзавеждане, които да са устойчиви на вода и влага. 

Ако откриването на подходящо обзавеждане ви затруднява, в prodava.se можете да намерите всичко, което може да е необходимо за ремонта и реновирането на вашата баня.

При нас ще откриете както съвсем нови аксесоари за баня, така и втора ръка, ако разбира се съответните аксесоари са от вид, който позволява да бъдат предлагани като продукт втора ръка, например ако става дума за шкафчета за баня. 

Ако искате да предложите за продан нещо свое, тогава не забравяйте да добавите снимки за да улесните своите потенциални клиенти, както и актуална и подробна информация за това, което предлагате. Да не забравяме и телефоните за контакти, които трябва да са актуални и да могат вашите клиенти да ви открият там по всяко време.

26/01/2018 Изработваме и монтираме стъклени душ кабини,паравани.
Изработваме и монтираме стъклени душ кабини,паравани,врати и парапети по ваши размери и проекти наше производство.Монтираме и вътрешни стъклени преградни стени.Съобразени са с вашите пространства и изисквания.Изработват се от 8мм или 10мм закалени стъкла,който са прозрачни,химичен мат,частично матир...
По договаряне