Продавам Уебсайт за Възрастни с Видеа Фото Албуми Блог

950.00 лв.

  Казанлък, Стара Загора, България  

  Уебсайтове Обяви  

  03/08/2017   

Прегледи   18  

 Предишна Обява Следваща Обява 

Продавам уебсайта Pornhail****
В пакета е включен домейна, лицензиран скрипт, цялата дата база на сайта с над 30 000 ембеднати видеа, над 20 фото албума и над 1000 потребителя, които са регистрирани от органичен трафик.

Сайта никога не е бил рекламиран.
Продавам го защото нямам време да го поддържам. Трябва някой да продължи да ембедва видеа, както и да го рекламира, за да потръгне.

Скрипта на уебсайта има платен доживотен лиценз и с плъгини, с които можете да ембедвате видеа от по-полярните в бранша. Могат да бъдат ембеднати цели страници с видеа. Скрипта също има възможност да приюти фото албуми разделени в отделни категории, които са независими от видео категориите и от категориите в блога. Потребителите могат да се регистрират или не. Регистрираните потребители могат да споделят снимки, видео, както и да добавят постове в блога. Могат да си пишат съобщения, да създават приятелства, да блокират други потребители, за да не им досаждат и много други неща.

Сайта има вградени рекламни площи и всяка страница може да бъде таргитирана с отделни банерни реклами. Освен това могат да се поставят попъп реклами, както и да се вграждат реклами директно във видеата, както повечето видео сайтове правят.

Сайта се хоства в Холандия при хостинга Hostdens. Повече от доволен съм от техните услуги и цени. Има платен хостинг до 06/09/17

Домейна на сайта е закупен от Godaddy и е платен до 24/11/18. Има и платена защите на данните на собственика.

Дали е законно да притежавате такъв уебсайт?
Да. Спазени са всички законови изисквания, както и съхранението на уебсайта е в страна, която позволява законово такът тип сайтове.

Освен това са указани начини за контакт при наличие на нарушение на лицензионни права върху видеата и друго съдържание на уебсайта. Има указани начини за връзка и за родители. Всички видеа са на хора на възраст над изискуемата за тази ниша +18.

Ако имате още въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен чрез формата за контакт.

Разгледайте и другите ми обяви, за да намерите още интересни оферти!Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация