Продавам Уебсайт с 300 000 Видеа Zazz.ga

500.00 лв.

  Казанлък, Стара Загора, България  

  Уебсайтове Обяви  

  04/08/2017   

Прегледи   49  

 Предишна Обява Следваща Обява 

Продавам уебсайта Zazz.ga, който има над 300 000 ембеднати видеа.
В момента дневния трафик средно е около 500 органични посещения, но това е резултат от лошото стопанисване при хоста на NS1.

Когато преди година купих сайта той имаше по 45 000 посещения месечно, а сега трафика е паднал до 15 000, защото сайта беше временно изхвърлен от гугъл след поредната шега от хоста. При закупуването на сайта той си беше при NS1, а стария собственик потвърди, че до тогава не е имал прблем с хоста, но няколко месеца след това се започнаха проблемите. Не съм преместил сайта на друг хост, защото от NS1 отказаха да ми върнат предплатените за година напред пари. Хоста е платен до 20.02.2018, както и имам 47лв. в акаунта на хостинга, които също са включени в офертата.

Купувате уебсайта с хостинг до 20.02.18 и 47лв. баланс в NS1.
Домейна е безплатен и може да бъде обновяван всяка година безплатно.
Към него има още 3 безплатни домейна, които също са включени в офертата.

Сайта е със система, която е писана от програмист преди 5-6 години и има неща, които могат да бъдат подобрени, но за момента уебсайта работи. Ако се смени дизайна, това определено ще вдигне посещаемостта и прихода тъй като дизайна е също толкова стар колкото и системата на сайта. Има мобилна версия на уебсайта.

Стария собственик беше споменал за администраторски панел, но никога не съм го ползвал или търсил.

Прихода на уебсайта в момента е средно по $0.50 на ден, но може да бъде в пъти повече ако някой пожелае да го оптимизира, смени дизайна и пораздвижи малко.

С датабаза като тази може да се постигне приход в пъти повече!Все още няма коментари.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате. Вход или Регистрация