Строителство

Всички обяви Физически лица Фирми

В категорията строителство ние сме ви подбрали множество предложения и идеи за строителни материали и дейности. Когато ремонта у вас напира, можете сами да се обзаведете с необходимото, за да се справите с възникналия проблем. Тогава, когато задачата е непосилна, обърнете се към собствениците на нашите обяви, според избраната от вас услуга.

Колорит и разнообразие цари в тази категория. Качеството е един от водещите фактори, ценен от авторите на обявата. Очакванията ви ще бъдат препокрити. Нашите предложения заливат територията на цялата ни страна, което позволява бързия достъп до тях. Необходимо е само да въведете град или ключова дума за да получите специално подбраните за вас идеи, според нуждите ви.

Ние ще продължаваме да актуализираме своите обяви, водещи се на първо място от качеството, следвано от цена. Съобразявайки се с вашето финансово положение, ние се стараем да ви бъдем упора в моментите на вземане на избор.

26/11/2018 Продавам бетонобъркачка (голяма)
Продавам бетонобъркачка, може и на части.
1.00 лв.
16/11/2018 Изправящи дюзи за арматурни машини
Предлагам износоустойчиви твърдосплавни дюзи от волфрамов карбид /видия/ предназначени за изправящи дюзи /втулки/ на телоизправящи изправно-отрезни машини за изправяне, оразмеряване и разкрояване на арматурна стомана и стоманени телове. Дюзите изработвам съобразно спецификата на наличното производст...
84.00 лв.