Домейни Обяви

Всички обяви Физически лица Фирми

В категорията Домейни Обяви можете да добавите за продажба премиум домейн, обикновен домейн, домейни с всякакви разширения. Добавете възможно най-много информация за предлагания домейн, като дата на регистрация, кога изтича домейна, има ли закупена поверителност, ако знаете за активни линкове към домейна както и какво е имало на уебсайта.

Добавете обяви за продажба на домейн имената си. Ще е полезно за потенциалните купувачи да споменете полезна информация за предлаганите домейни. Можете да опишете и целта поради, която е бил закупен домейна. Така ще успеете да разпалите фантазията на купувача давайки му правилен начин за разглеждане на вашата обява. Ако има трафик към домейна е добре той да бъде споменат. Добавете статистики от гугъл аналитикс и други платформи за проследяване на трафика към продавания домейн. Ако опишете и каква е причината за продажбата на това домейн име ще направите продажбата по-лична и ще изградите допълнително доверие у купувача. Постарайте се да дадете максимално много информация, за да не изпускате потенциални купувачи с нищожна информация за продавания от вас домейн.

21/06/2017 Продавам домейн AskVehicles.com Авто Въпроси и Отговори
Продавам AskVehicles.com Домейна е чудесен за уебсайт за въпроси и отговори свързани с автомобили, бусове и всякакви превозни средства, а и в момента има готов инсталиран и настроен такъв скрипт. Скрипта е безплатен и при желание ще бъде включен в пакета при покупка на домейна. Цена: $450
450.00 USD
16/04/2017 Продавам AdzBG.com Уникален Кратък и Запомнящ се Домейн
Продавам кратък и лесно запомнящ се домейн. Името е чудесно за рекламна агенция или сайтове в сферата на рекламата. Логото е правено от мен и е включено в цената. Домейна е регистриран в Godaddy.
100.00 лв.