Яхти - Лодки

Всички обяви Физически лица Фирми

Искате да имате яхта или лодка, на която да прекарвате почивните си дни? Ние сме тук и главната ни цел е ви помогнем с избора. В категория яхти и лодки на вашето внимание са обяви от търговци и собственици.

Екипът ни внимателно преглежда всяка обява и публикува само онези, които отговарят на правилата ни, актуализира ги своевременно и на вашето внимание са новите предложения с конкурентни и напълно достъпни цени.

Категорията предлага избор между нови и втора ръка яхти и лодки. Целта ни е да задоволим колкото се може повече изисквания на посетителите ни и да се съобразим с техните възможности. Сдобийте се така мечтаната яхта и се отдайте на безгрижни дни, плавайки в морето. Купете лодка, с която да се отдадете на любимото си хоби – риболов.

Получете информация от публикуваната обява за избраната яхта или лодка и ако тя не ви е достатъчна да вземете решение за покупка, то се свържете с телефона в нея и задайте допълнителните си питания.

12/04/2020 Извънбордов бензинов двигател 3 к.с.
Употребяван извънбордов двутактов двигател за малка лодка-Евинрууд 3к.с +подарък руски мотор Салют 2,5 к.с. работещи,с дълъг ботуш. тел.0888831578
300.00 лв.