Велосипеди

Всички обяви Физически лица Фирми

Искате да зарадвате детето си с колело или да просто вашето вече не ви върши работа и се оглеждате на по-добро. Точно за вас сме създали категория велосипеди, където да ви предложим най-актуалните обяви директно от собственици и с много изгодни цени.

Предложенията са от цялата страна и вие можете лесно да конкретизирате търсенето си като зададете град или област. Така ще си спестите значително време в разглеждане на обяви за колела, към които нямате интерес.

Можете да закупите велосипед директно от собственик, който е публикувал обявата си в тази секция. Ако желаете да получите още информация, извън посочената от него, можете да му се обадите на телефона оставен в обявата.

В категория велосипеди се стремим да ви дадем много опции, за да имате възможността да направите един напълно преценен и информиран избор и да се сдобиете с мечтаното колело. Поради тази причина можете да срещнете и обяви от фирми.

10/01/2020 Продавам Велосипед
Продавам Велосипед MAXCOM в отлично състояние. Закупен е на 24.07.2019 г. и е ползван много малко. Регулират се седалката и кормилото.
250.00 лв.
29/12/2019 Баланс колело SCOUTT 12.5''
-Без педали – задвижва се посредством бутане с крачета - Рамка от висококачествена стомана -Сачмени лагери -Регулируема по височина и наклон седалка: 35 - 50 см. -Обезопасени ръкохватки и кормило - С вътрешни гуми/ регулиране на твърдостта/ - Спирачка на задното колело -Лесен монтаж -Размери: 93 х 5...
65.00 лв.
03/05/2019 Продавам Зелен-електрик спортен велосипед 230 лева
Колелото е запазено, всичко му работи, няма дефекти и следи от одрасквания, карано е само 2 месеца. Цената е 240 без коментар
240.00 лв.