Джипове

Всички обяви Физически лица Фирми

Ако искате да замените стария си автомобил с по-мощен и представителен джип, сте попаднали на правилното място. Категория джипове е събрала за вас обяви от цялата страна с актуални предложения на атрактивни цени.

Даваме ви възможност да подберете обява от частно лице или търговец. Сдобийте се с мечтания джип без много напразно лутане из хилядите обяви в интернет. Съвсем лесно ще персонализирате търсенето си. Единственото, което ви трябва да направите е да посочите изискванията си.

Ще ви предложим обяви за джипове нов внос от чужбина или втора ръка директно от собственик. Така ви предоставяме огромен избор, който да покрие нуждите и възможностите ви. Подробна информация за избрания модел можете да научите в самата обява.

Свържете се с подателя, ако са ви възникнали допълнителни въпроси. Целта ни е да ви предоставим един напълно информиран избор, чрез който да закупите дълго желаният джип без усложнения.

03/11/2019 Продава Honda HRV
Продавам Honda HRV, черен цвят, 4х4, 5 врати, нова газова уредба, отлично състояние на салон и купе. Автомобилът е напълно обслужен, каско - 12 мл, комплект зимни гуми.
5800.00 лв.